Bedre klima på bilkjøpet? - Framtiden i våre hender

Billigere biler gir flere biler på veien – og også større produksjonsutslipp ... anta at Sørensen hadde fått et energitall på mellom 85-100 GJ for en bil på 1300 kg.

Bedre klima på bilkjøpet? - Framtiden i våre hender- Relaterede dokumenter

Bedre klima på bilkjøpet? - Framtiden i våre hender

Billigere biler gir flere biler på veien – og også større produksjonsutslipp ... anta at Sørensen hadde fått et energitall på mellom 85-100 GJ for en bil på 1300 kg.

Rik og lykkelig? - Framtiden i våre hender

mennesker er spurt om hvor lykkelige eller tilfredse med livet de er. Nesten samtlige rike og en rekke fattige land er dekket av en eller flere slike undersøkelser.

Et hav av plast - Framtiden i våre hender

20. apr 2018 ... Bruk fyrstikker eller refill-lighter i stedet for engangslighter. Bytt ut barberhøvelen av plast med en god gammeldags sikkerhetshøvel som fås kjøpt ...

klesidealistene - Framtiden i våre hender

som minner om vin i sin variasjon og forbruker- interesse. ... og grønn energi ha mer å si for miljøet enn den lille gruppen ... rene i kampen mot klimavitenskapen.

Bestseller - Framtiden i våre hender

Begge landene er såkalte lavkostland, og produserer billige klær og andre varer til ... Overtime: The overtime recorded in the pay slips presented by the workers ...

Greta - Framtiden i våre hender

15. mar 2019 ... Fiolblomster, svarthyllblomst, unge blader av mjødurt og bjørkeblader er også gode til te. Både blader og blomster av geitrams kan også brukes ...

Vår vannkrevende mat - Framtiden i våre hender

Mangel på vann er et økende problem som rammer stadig flere.9. I 2025 er det ... Drikkevann utgjør bare en bitte liten del av verdens totale vannforbruk. Globalt ...

Fossil jord - Framtiden i våre hender

23. apr 2015 ... I 2014 kom torven som ble brukt i jord hovedsakelig fra Norge, selv om det var noe import fra ... Myr dannes der fordampingen av vann er lav i forhold til nedbøren og tilsiget av vann. ... Floralux så- og kaktusjord Spesialjord.

8749_alle sider - Framtiden i våre hender

internasjonalt», Kama Holte Strand. Det var med ... mål og midtpunkt. – Fins det ingen annen ... kan du selv, ved hjelp av frisør Kerstin Strömbergs oppskrifter,.

Søndagsåpne butikker - Framtiden i våre hender

Ja til søndag som annerledesdag. Framtiden i våre hender anbefaler at Regjeringen ikke endrer helligdagsloven for å tillate søndagsåpne butikker. Vi ønsker ...

Godt norsk? - Framtiden i våre hender

grønnsaker som i Norge blir produsert i drivhus (tomater og agurker), samt ... mindre enn for de fleste grønnsaker, selv ved fire grader høyere temperatur.

Den norske forbruksfesten - Framtiden i våre hender

noe fra bransjens egne salgstall i Norge, fordi mange varer i dag kjøpes ... utenrikshandel med varer publisert august 2017 og gjeldende for årene 1989-2016. ... møbler, sko, vesker/kofferter, sminke/hud- og hårprodukter, personbiler og ski.

Klær til overs - Framtiden i våre hender

store mengder klær som blir overflødige fra deres butikker årlig. Gina Tricot ... endringer de siste årene, og Zara legger også til at de har få overflødige tekstiler.

dødelig mote - Framtiden i våre hender

16. jun 2018 ... til kjente designermerker som Ganni og. Stella McCartney. I tillegg var flere profilerte motebloggere og såkalte «influencere» til stede.

Til knes i søla - Framtiden i våre hender

bastkurv. Samtidig har de fanget 10-12 krabber, ikke større enn de norske barn fanger på en brygge på sommerstid. 50 meter bortenfor ligger et rustent tankskip ...

Shabana Rehman - Framtiden i våre hender

1. okt 2014 ... trusler og politi anmeldelse da hun løftet Mullah Krekar som et stunt. AKTUELL ... Vita Biosa. Økologiske melkesyrebakterier. Selges hos Life ...

norsk kullkast - Framtiden i våre hender

NES KLYVE I EN ANMELDELSE AV. PROFESSOR STEPHEN ... Vita Biosa. Økologiske melkesyrebakterier. Selges hos Life, Sunkost og H-kjeden ein bank ma!

Rosenrød utvikling? - Framtiden i våre hender

Rosenrød utvikling? - om arbeidsforhold ved en norsk- ugandisk rosefarm i Uganda ... hevdet forøvrig at te-pausen offisielt ikke er på 30, men på 20 minutter.

grønn garderobe - Framtiden i våre hender

supersentralt bare 150 meter fra Strøget. Rikholdig og variert ... Gina Tricot og KappAhl har ikke tatt til strekkelige ... at Gina. Tricot, som har mellom 4045 prosent.

Grønn butikk? - Framtiden i våre hender

Bunnpris også der vi viser til svar de har gitt på vegne av butikkene i respektive kjeder. Eierselskapene er henholdsvis Reitangruppen og I.K. Lykke AS. Metode.

Magasinet Folkevett nr. 4 - 2004 - Framtiden i våre hender

4 • 2004. NATT TIL 3. DESEMBER 1984 våkner innbyggerne i boligområdene rundt ... På bildet kinesiske turister som tar den nye pengebyen i øyensyn.

Magasinet Folkevett nr. 4 - 2003 - Framtiden i våre hender

FOLKEVETT nr. 4 • 2003 3. ”– Er hun veldig populær her? spør jeg naivt. Sai ser først litt uforstående ... pengebyen i Shanghai som allerede tidlig på 90-tallet ble.

Magasinet Folkevett nr. 3 - 2003 - Framtiden i våre hender

Et tysk og et engelsk lag spilte fotball. ... Medfølelse kanskje, men ikke ... Spillet arrangeres med noen måneders mellomrom og foregår på engelsk. Til nå har det ...

Miljøtrusler for døve ører (1/01) - Framtiden i våre hender

Likevel ble bly tatt i bruk i sterkt økende omfang under og etter den industrielle revolusjonen, også på områder der det var åpenbar fare for at folk skulle få det i seg ...

Marte Wulff klimapop - Framtiden i våre hender

Navnelapper kan klippes ut i former, av kartong og papir som ellers skal kastes. Page 30. Norsk laks. 30. Anastácio Peralta, i ...

Magasinet Folkevett Nr. 2 - 2005 - Framtiden i våre hender

24 Økologisk bondegårdsferie. 31 Indianerne graver opp ... på www.ecoholiday.dk. Hellevad. Vandmølle ligger i et vakkert kul- turlandskap med elven, en liten.

Magasinet Folkevett nr. 6 - 2011 - Framtiden i våre hender

Netto overskudd i 2010 var på 19 milliarder dollar. Det hører også ... Chevron hadde et netto overskudd på 19 ... kakaosmør og vaniljepulver er ferdig blandet.

Magasinet Folkevett nr6 - 2009 - Framtiden i våre hender

I disse dager samles verdens ledende politikere og klimadelegasjo- nene fra ... 2005, den hittil største studien av verdens ... plassen et godt stykke fra bekken. ... Rav- nene, furuene og grunnfjellet i granitt på slottet mitt, har levd lenge på jorda.

Magasinet Folkevett nr. 6 - 2003 - Framtiden i våre hender

største pattedyr bygde nasjonen Norge opp en hel næring og industri rundt denne fangsten. ... Vi bør derimot vise forståelse for at resten av verden ikke ønsker å fort- ... trykk fangst av hval gir av Norge i det internasjonale samfunnet. Tiden er.

Magasinet Folkevett nr. 6 - 2005 - Framtiden i våre hender

«Hysj lille baby, ikke vær redd. ... en startpakke på tre tusen kroner. Deret- ... for importør, selger... i dette tilfelle Rema. ... av 1000 elefanter, så blir den enorme.

Energiforbruk og utslipp ved persontransport - Framtiden i våre hender

12. jun 2006 ... effektivitet varierer mellom dieseltog, trikk/t-bane og elektriske tog, men alle ... ix Forbruket pr passasjerkilometer med fly regnes i rett linje fra ...

Magasinet Folkevett nr. 4 - 2008 - Framtiden i våre hender

Miljøvernminister Erik Solheims postkortaksjon hvor ordførere over hele landet ble oppfordret til å ... forskningssjefen i Framtiden i våre hender hvordan. tekst STEINAR LEM ... Mårhunden innvandrer nå til ... Format: Lyd-cD. Spilletid: 3 timer.

Feilslått frarådning og glemte ord - Framtiden i våre hender

17. jun 2011 ... Det norske næringslivet bidrar til å finansiere okkupasjonen og gir ... Brev fra Utenriksdepartementet til TGS-Nopec og Norske Maritime ...

Magasinet Folkevett nr.5 - 2009 - Framtiden i våre hender

20. nov 2008 ... tre meter bred og har blomsterbord på begge sider. Jeg ser hvitveis og bekkeblom og løvetann – og flere som jeg hadde trengt en flora for å.

Mer fritid i stedet for mer lønn? - Framtiden i våre hender

Det er i hovedsak forbund som organiserer offentlig ansatte som snakker som å redusere forbruk. En reform som bidrar til dette, må være en lang og grundig ...

Så mye areal krever middagen - Framtiden i våre hender

prosent svinn. Hvis vi for sammenlikningens skyld dobler mengden gulrot til 150 gram, krever det avrundet 0,05 m2. 1 stk hg/hektar m2/kg gulrot. Gram per porsj.