OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for ...

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU's Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra. 25. maj 2018 ... [email protected] ...

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for ...- Relaterede dokumenter

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for ...

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU's Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra. 25. maj 2018 ... [email protected] ...

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER ... - Anton Tzannis

25. maj 2018 ... Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos. Anton Tzannis Aps CVR-nr. 32443516.

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL Medlemmer Retningslinjer ...

25. maj 2018 ... under Bager- og Konditormestre i Danmark (herefter ”Selskabet”). ... 1. Generelt. 2. Personoplysninger. 2.1 Hvad er personoplysninger?

oplysning om persondata til kunder - Drejer Låse

25. maj 2018 ... John Drejer Låse og Sikring A/S, CVR.nr. 26094402 indsamler vi personoplysninger om dig. I dette dokument beskriver vi vores retningslinjer ...

Persondata politik for vikarer og kunder i PersonaleGruppen

PersonaleGruppen tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer ... E-mail: [email protected] Telefon. ... Hjemmeside: www.datatilsynet.dk. 9.

Persondata GDPR

Data politik: Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger her på siden. Hvis du vælger ...

Persondata-kurser

ISOBRO afholder, I samarbejde med Frikirkenet, kursus / arbejdsaften følgende steder i tidsrummet 17.00 ‐. 21.00: • 21. November: Kirken i Kulturcenteret, ...

Persondata- og cookiepolitik - Bisseruplejren

Registrering af data: Når du besøger vores website registrerer vi (Bisseruplejren) alene persondata i det omfang, du selv har givet os disse oplysninger.

Persondata - AutoBranchen Danmark

fx en slutseddel eller serviceaftale. Der skal ... og informere om, at deres bil på værksted er klar til afhentning. ... kundes CPR-nummer på en slutseddel, er, at det.

Om persondata - Hovedstadens Ordblindeskole

nelsesinstitution og i forbindelse med test på Københavns VUC. ... på baggrund af en bevilling fra et Job- eller Handicapcenter, modtager HO oplysninger om ...

Persondata- og cookiepolitik - Blåvandgård

Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er: Blåvandgård. Strandparken 23, Hvidbjerg Strand. 6857 Blåvand. CVR: 29647860.

Persondata - Videbæk kirke

Videbæk Kirke administrerer personregistrering i henhold til den til enhver tid gældende lov på området. Videbæk Kirke opfatter enhver frivillig afgivelse af ...

Behandling af persondata - Sense

som Sense-konsulent. Denne procedure sikrer, at sager kan føres til ende samtidig med, at persondata slettes umiddelbart herefter. • Emails med persondata ...

persondata - Glamsbjerg Friskole

19. jun 2018 ... E-mail: [email protected] 2. Behandlingsgrundlag for personoplysninger på Glamsbjerg Fri- og Efterskole. Afhængig af, om du ...

Persondata- og cookiepolitik - Bjælkegården

Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er: Bjælkegården. Tiendemarken 3. 9280 Storvorde. CVR: 75006314. Kontaktperson ...

persondata politik - ProfilService A/S

25. maj 2018 ... Karlstrup. DK-2690 Karslunde. Danmark. (Herefter benævnt ”ProfilService”). T: [ 45] 88 27 17 66. F: [ 45] 36 17 17 66. E: [email protected]

Persondata- og cookiepolitik - Vardeborg

Registrering af data: Når du besøger vores website registrerer vi (Vardeborg) alene persondata i det omfang, du selv har givet os disse oplysninger.

Persondata - Rytters Tømrerfirma ApS

Som led i indgåelsen af en aftale om materialeleverancer/udførelse af byggeopgaver kan Rytter´s Tømrerfirma ApS,. Nygårdsvej 31A, Lyngby, 8570 Trustrup ...

Persondata - Hundested-Rørvig Færgefart

NET_SessionId” til visning af den aktuelle fartplan. Den anden er også af teknisk karakter, da hjemmesiden administreres via content management systemet ...

Nyborg Rejser A/S Persondata politik

For at sikre dine rettigheder som forbruger har Nyborg Rejser A/S udarbejdet en politik for behandling og beskyttelse af personoplysninger iht. lovgivning om ...

Vejledning om EU-forordning om beskyttelse af persondata

22. jun 2017 ... (særlig relevant i sager med 'bonusforældre' og fratagelse af forældremyndighed). Den registrerede har ret til at få indsigt i følgende elementer ...

Persondata politik for Køge Automobiler A/S

Persondata politik for Køge Automobiler A/S. Industrivej 2, 4600 Køge. CVR: 1657 6395. Vores persondata politik beskriver, hvordan vi anvender og beskytter ...

Bedsted Friskole—Persondata—Flowchart

Databehandlere. Bedsted Friskole—Persondata—Flowchart. EDB-Brugsen. KOMIT/EDB-Brugsen - Aftale via Uni-log. KOMIT/EDB-Brugsen - Aftale på papir.

Gode vaner vedr. persondata

Unik Bolig. • ProBo. • Advosys. • Lessor løn. 8. Gem ikke på lokale drev, skrivebord eller i Outlook mapper. 9. Brug kun krypterede mails, e-Boks eller ...

Mc- pensionisternes persondata-politik Persondataforordning. Den ...

Vi (MC-pensionisterne) sælger, deler, eller på anden vis spreder ikke dine personoplysninger til tredjepart, med mindre der er indgået samtykkeerklæring herom ...

GDPR Beskyttelse af persondata - BASIC CPH

Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på BASICs retmæssige interesser. BASIC CPH fortsætter ikke med at ...

Digital forvaltning og persondata - Syddansk Universitet

Bent Ole Gram Mortensen (red.): Dansk persondataret, forlaget Ex Tuto 2020. Begge bøger kan købes gennem Studenterboghandlen på SDU. Hertil kommer ...

Politik for beskyttelse af persondata (gældende fra 13/10 ... - Rejsekort

http://www.rejsekort.dk/koeb-rejsekort/salgssteder.aspx), håndterer kundeoplysninger i forbindelse med udstedelse, optankning og servicering af rejsekort.

Sådan behandler vi persondata i HF Vennelyst Kløvermarksvej 39 ...

Sådan behandler vi persondata i HF Vennelyst Kløvermarksvej 39. 2300. København S. Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger.

Arbejdsnotat fra workshop: ”Persondata i forskning” afholdt den 24 ...

”Den nye Persondataret – Persondataforordningen” af Peter Blume, 2016. • ”Persondataforordningen – en håndbog for praktikere” af Nis Peter Dall, Jesper ...

Politik for beskyttelse af persondata (gældende fra 27/09 ... - Rejsekort

streret via hjemmesiden, www.rejsekort.dk. Rejsekort A/S ... Oplysninger om dine kort og tank-op- og fornyelsesaftaler registreres for at kunne admini- strere og ...

nye regler for håndtering af persondata - Dansk Live

Den 25. maj 2018 træder EU's nye persondataforordning i kraft i Danmark. ... på og leve op til i forbindelse med indsamling og behandling af personoplysninger.

Persondata- og cookie- politik - Vibeke Hastrup

re-Connect by Vibeke Hastrup bruger f.eks. dine personoplysninger til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne ...

persondata for dig som opdrætter - Dansk Jagthunde Registrering

Dansk Jagthunde Registrering har nøje gennemgået kravene i den nye ... Hvis en opdrætter kun opdrætter hvalpe i ny og næ, vil det bero på en konkret ...

Vejledning om persondata på elforsyningsområdet - Dansk Energi

24. nov 2016 ... ... således en samlet ydelse af elleverandøren indeholdende både køb og ... kunde har iltapparat, og hvor der er behov for at videregive denne ...

Persondata politik for FysioDanmark Holbæk Velkommen som ...

25. maj 2018 ... juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler). Udover de helbredsoplysninger FysioDanmark Holbæk selv noterer ...